Ресторан «Шенген»
Идея и фирменный стиль
Створення концепції ресторану: стратегія, ідея, дизайн.
«Шенген» — наш перший досвід створення ресторану, який ми будували
з нуля— з ідеї та назви закладу до інтер'єра та фірмової стилістики.
Таку кількість інформації та знань про ринок громадського харчування,
що отримали в процесі роботи над проєктом, ми не отримували за все своє свідоме
(та що там приховувати — і несвідоме) життя. Як результат, в Харкові з'явився заклад,
де відвідувачі можуть вибрати кухню будь-якої європейської країни, відпочити в приємній атмосфері та отримати кайф від інтер’єрних дрібничок.
Проєкт був реалізований у співпраці з Вікторією Кравченко — ресторанною експерткою та власницею онлайн-ресурсу «Ресторанні нотатки».